FACE LIFTING ANTISTRESS MASSAGE

Heb je het gevoel dat je gezicht en hals elasticiteit en stevigheid verliezen?

Heb je een drukke dag gehad? Voel je je vaak gespannen?

Bent u op zoek naar harmonie in het dagelijks leven?

Waarom?

Verlicht pijn en vermoeidheid in het hoofd, gezicht, kaken, de nek en de schouders.

Het ontspant stijve spieren, zorgt voor een betere energie flow en aan het eind voel je je frisser, meer ontspannen en uitgerust.

De behandeling omvat unieke massagetechnieken; er wordt gebruik gemaakt van o.a. gezichtmassageballen, Gua Sha, speciale cups voor gezichtscupping (er blijft geen cup-afdruk achter) en rollers – voor de meest effectieve en natuurlijke facelift.

De behandeling duurt minimaal 40-60 minuten.

Vind tijd voor jezelf. Je zult het geweldig vinden!

Voordelen

Verbeterd de contouren van het gezicht.

Een intensieve training voor de tweede kin, hangende oogleden en rimpels op het voorhoofd. Huid is daarna vrij van spanning en zwellingen.

Versterkt de gezichtsspieren en verbetert de bloedcirculatie en lymfe.

Minder rimpels

Bevorderd de aanmaak van collageen, ellastine en nieuwe cellen.

Zorgt ervoor dat je gezichtscontouren stevig en flexibel blijven.

Mimiekspieren worden ontspannen.

Het brengt je gezicht terug in conditie.

Gua-sha

Gua-sha is een vorm van therapie die gedeeltelijk lijkt op massage en afkomstig is van een oude Chinese massagetechniek. Bij deze therapie maken we gebruik van stenen/platen en olie. Een vereenvoudigde vertaling van het woord gua-sha is: “afval afschrapen”. Het heeft een ontgiftende werking en ondersteunt de beweging van vloeistoffen in het lichaam, met name bloed en lymfe. Hierdoor geeft het verlichting van spanning, verlichting van zwelling, en zorgt voor een meer uitgesproken uiterlijk van gelaatstrekken.

Als lymfe (kleurloze vloeistof) niet goed stroomt, begint het lymfestelsel te verstoppen en werkt het niet zoals het hoort. Het resultaat is zwellingen in het gezicht. Lymfedrainage is een stimulerende techniek die de lymfecirculatie herstelt en verhoogt, de stofwisseling verbetert en het lichaam ontgift.

Face roller is een innovatief instrument om je gezicht een nieuwe impuls te geven. Zo’n massageroller helpt wallen te verwijderen, verlicht spanning in het gezicht, bevordert de lymfedrainage en heeft een geweldig ontspannend effect na de behandeling

Gezichtsspieren werken net als spieren in het lichaam. Door regelmatig activeren worden ze op natuurlijke wijze versterkt waardoor het volume wordt verhoogd.

Face-lifting antistress massage en mannen?

Natuurlijk is deze behandeling ook uitstekend voor mannen. Mannen genieten geweldig van deze behandeling. Het belangrijkste voordeel voor mannen is het wegwerken van spanning en vastzittende stress in gezicht, kaken, voorhoofd, hoofd, nek en schouders.

Cupping-technieken worden in deze behandeling ook optioneel gebruikt. Ze worden beschouwd als de meest intense natuurlijke bloedtoevoer naar de huid. Het verbeteren van de bloedcirculatie zorgt voor verbeterde voeding van het gezicht en vertraagt verslapping.

Prijzen

55 euro/40 minuten

75 euro/60 minuten

105 euro/90 minuten

Creëer een ritueel en zorg regelmatig voor je gezondheid en natuurlijke schoonheid!!!

Plan je afspraak!