Algemene voorwaarden & gedragscode massagepraktijk Touch Your Soul

Kosten

De kosten van een massage/behandeling worden voor/ tijdens/ na de behandeling contant afgerekend. Voor een afspraak die binnen 24 uur voor het afgesproken tijdstip wordt afgezegd, ben ik genoodzaakt minstens administratiekosten in rekening te brengen.

Lichamelijke verzorging

Het is zowel voor mij als voor u als klant wenselijk om aandacht te besteden aan hygiëne. Lichamelijke verzorging vooraf aan de massage is gewenst. Er zijn handdoeken in de praktijk aanwezig. Desgewenst kunt u uw eigen handdoeken mee nemen. In dat geval adviseer ik u twee (grote) handdoeken mee te nemen.

Gezondheid & medicatiegebruik

Gegevens omtrent gezondheid, ziekte, beperkingen, operaties, en dergelijke dienen voor aanvang van iedere massage/behandeling benoemd te worden. Dit betreft ook informatie over medicijngebruik, waaronder pijnstillers, evenals drugs, alcohol en dergelijke. Voor aanvang van iedere nieuwe massage/behandeling is het van belang dat u eventuele wijzigingen aan mij doorgeeft. Massage/behandeling is geen vervanging voor een medische behandeling.

Vertrouwelijkheid en respect

Wat er tijdens een massage/ behandeling gebeurt en besproken wordt, wordt vertrouwelijk behandeld. Mocht informatie van dien aard zijn dat het mij in gewetensnood brengt, dan kan ik mij desondanks genoodzaakt zien actie te ondernemen. Ik bespreek dit met u.

Ingevulde formulieren met persoonlijke gegevens worden goed opgeborgen. E-mailadressen en andere gegevens worden alleen door mij gebruikt, ter bevordering van de communicatie tussen u en mij.

Wij zijn er beiden zelf verantwoordelijk voor onze eigen grenzen aan te geven. We respecteren elkaars grenzen te allen tijde.
Ongewenst gedrag, zoals agressie en/ of seksueel getint gedrag of opmerkingen, betekenen het einde van de massage/ behandeling en het vervallen van mogelijk geplande afspraken voor de toekomst.

Ik bevestigd dat ik bovenstaande heb gelezen, begrepen en ik ga akkoord met algemene voorwaarden en gedragscode.