Compleet verzorgde vierdaagse retraite in Myjava, Slowakije

Retraite 2020 Touch Your Soul

Voor WIE?
Iedereen, jong of oud die behoefte heeft aan ontspanning
Iedereen die in een weekend zijn energie wil bijvullen
Als preventie tegen stress
Iedereen die zijn eigen spirituele ontwikkeling wil verdiepen
Iedereen die meer eigen inzicht in zijn of haar leven wil krijgen
Iedereen die behoefte heeft om meer bewust te leven
Iedereen die nieuwsgierig is naar nieuwe ervaringen, plaatsen en mensen
Voor iedereen die een burn-out heeft, heeft gehad, of voelt dat een burn-out nadert
Yoga of meditatie ervaring is niet nodig

En WAAROM? Uit eerdere ervaringen is gebleken dat een 3-4 daagse retraite/weekend na afloop een vakantiegevoel geeft en je bent weer helemaal opgeladen. We hebben een programma samengesteld dat soepel overloopt van het dagelijks leven naar retraite dagen en dan weer terug, zodat je terugkeert naar huis met ontspannen geest en mind. Stilte momenten die zich afwisselen met momenten van ontspanning en mogelijkheden om te praten. Actieve momenten met momenten van rust. Gezamenlijke activiteiten met momenten voor jezelf. Doordat meditatie in groepen plaatsvindt is het ontspanningsgevoel groter dan wanneer je alleen mediteert. Het leven hier en nu is de basis van alles en een natuurlijke omgeving gedurende de gehele retraite ondersteunt dit. Daarom worden de yoga, Taekwon-do en meditatie lessen zo veel mogelijk buiten in de vrije natuur gegeven.

En WANNEER ?

17.7.-19.7. in Noord-Brabant

Bij aanmelding voor 31 maart earlyBird korting Eur 40,00 per persoon

Daarna

1 persoon Eur 303,00

2 personen Eur 475,00

Inclusief: verblijf 3 dagen / 2 nachten in 2-3 persoonskamers.

Vol pension accommodatie midden in de natuur met veel fiets/wandel gelegenheid

 

Programma:

• Meditatie, klankschalen meditatie

• Creative zelfreflectie workshops: mandala tekenen, inzicht vragen, inzicht kaarten

• Taekwon-do • yoga, adem oefeningen

• bijzondere zonsopgang en zonsondergang meditatie

over YOGA, TAEKWON-DO en MEDITATIE

Yoga – gaat over balans tussen body en mind. De Adem is hier de dragende kracht. Yoga is eigenlijk actieve massage en massage is actieve yoga. Oefeningen verbeteren energiestromingen in het lichaam en stimuleren de afvoer van afvalstofen. Je lichaam krijgt meer energie, je voelt je vitaler, krachtiger en soepeler. Ademhaling en mindfulness helpen om beter te leren omgaan met negatieve emoties zoals woede, frustratie of angst.

Over de leraar: Mala is ervaren hatha en yin yoga docent. Yoga is haar manier van leven, filosofie en missie tegelijk. Ze geeft al ruim 9 jaar verschillende yoga lessen.

Taekwon-do betekent ‘de weg van de voet en de vuist’. Het is een krijgskunst met wortels die meer dan 2000 jaar teruggaan. In Korea is het niet alleen bekend als sport of middel tot zelfverdediging, maar veel meer als een manier van leven gebaseerd op zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en andere positieve morele kwaliteiten.

Over de leraar: Met meer dan 20 jaar ervaring en een enorme passie voor deze sport is Toni Benimeli ervan overtuigd dat TKD perfect is voor iedereen van elke leeftijd, ongeacht geslacht of conditie. TKD is een volledige lichaamstraining. Je bouwt zelfvertrouwen op, ontwikkelt discipline en reduceert stress en spanning.

Voor meer info: www.teamjjc.nl

Meditatie

Meditatie is waarschijnlijk de beste manier om stress te bestrijden, geluk te bevorderen , prestaties te verbeteren, je doelen te bereiken en je mentale, emotionele en materiele lot in eigen hand te nemen. Juist de mensen die de uitvluchten “te druk, “te moeilijk” of “te onrustig” gebruiken, hebben het meest bij meditatie te winnen.

Meditatie zou het best verkochte medicijn aller tijden zijn als het in tabletvorm werd verkocht. Waar vindt je een middel dat zonder enige bijwerking de bloeddruk en hartslag verlaagt en stress bestrijdt? Een middel dat het immuunsysteem versterkt, de hersencoördinatie verbetert en na verloop van tijd zelfs de neuroplasticiteit van onze hersenen beïnvloedt, waardoor we effectiever gaan denken. Productie van DHEA bevordert, het enige hormoon waarvan bekend is dat het afneemt bij het ouder worden, en zo het verouderingsproces vertraagt!

Bij leren mediteren is het duidelijk dat we allemaal dezelfde tegenslagen moeten overwinnen, maar ook dezelfde levens veranderende voordelen ervaren.

Meditatie helpt ons problemen te leren beheersen op de plek waar ze ontstaan: IN ONS HOOFD.

WAT MEE TE NEMEN?

Jezelf, yoga mat, warme trui, deken en zonnebrand crème.

We hebben er zin in! Stel ons gerust vragen! hello@touchyoursoul.nl

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tot 41 dagen voor het begin van de retraite wordt 30%  van de prijs in rekening gebracht
  • 40 – 29 dagen voor begin van de retraite wordt 50 % van de prijs in rekening gebracht
  • Tot 30 dagen voor begin van de retraite wordt 100% van de prijs in rekening gebracht